Yaz Okulu Ders Kayıtları Hakkında

2020 Yaz Okulu'nda ders kayıtları 01.07.2020 saat 10:00'da başlayacak, 02.07.2020 saat 17:00'de sona erecektir.

Yaz okulunda ders alacak tüm öğrenciler (MEF Üniversitesi öğrencileri ve kurumdışından gelen öğrenciler) bu saatler arasında sis.mef.edu.tr adresinde ders kayıtlarını tamamlamakla yükümlüdürler.

Özel öğrenci statüsünde diğer üniversitelerden gelen öğrencilerin kullanıcı adı ve şifreleri SMS olarak telefonlarına gönderilecektir.

Ekstra kredi talebinde bulunacak öğrencilerin de belirtilen tarihlerde sisteme giriş yaparak limitleri dahilindeki ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Ekstra kredi talepleri Fakülte Yönetim Kurulları tarafından kabul edilen öğrencilerin onaylanan dersleri sisteme Öğrenci İşleri Direktörlüğü tarafından eklenecektir.

Hukuk Fakültemizden ders alacak öğrenciler soruları için Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreterimiz Nergiz Elmas Hanıma ulaşabilirler.

E-mail: elmasn@mef.edu.tr
Telefon: 0212 395 36 06