YKS 2018 Ek Yerleştirme ile Yerleşen Öğrencilerimize Duyuru

Kayıt Tarihleri:
1-5 Ekim 2018

Kayıt için Gerekli Belgeler:
1. ÖSYS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı yeterlidir.)
2. Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
3. Nüfus cüzdanının fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için gerekmektedir.)
4. 2 adet 4,5 x 6 cm boyutlu vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların son altı ayda çekilmiş ve kişiyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olması gerekmektedir.)
5. Askerlik Durum Belgesi (1996 ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için gereklidir.)
6. Kan grubu belgesi
7. Öğrenim ücretinin (veya peşinatın) ödendiğine dair dekont (Tam burslu öğrenciler hariç)

Kayıt Yeri:
MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü
Ayazağa Cad. No: 4 Maslak - Sarıyer - İstanbul

Not: Kayıt günleri boyunca Maslak Ayazağa Metro İstasyonu Eski Büyükdere Cad. çıkışından saat 08:30 itibarıyla yarım saat arayla ring servisi yapılacaktır.

MEF Üniversitesi - Acer Chromebook İşbirliği hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Ödeme Bilgileri
Eğitim öğretim ücretlerini ve ödeme seçeneklerini http://students.mef.edu.tr/tr/egitim-ogretim-ucretleri adresinden öğrenebilirsiniz.

Kayıt günü kampüsümüzde kurulacak mobil şubenin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak;
  • EFT/Havale yapacak öğrencilerimizin kampüse gelmeden önce en yakın Yapı Kredi şubesinden veya İnternet Bankacılığı üzerinden,
  • Kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeme yapacak öğrencilerin SIS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden,
ödemelerini yaparak kampüsümüze gelmelerini öneririz.

Yurtlar
Üniversitemize ait bir yurt bulunmamaktadır. Önerdiğimiz yurtlar için Yurtlar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Önerdiğimiz yurtlar hakkında detaylı bilgi almak için dogangonulg@mef.edu.tr veya 0212 395 3685 iletişim bilgileri aracılığı ile Yurtlar Koordinatörümüz Gökez Doğangönül'e ulaşabilirsiniz.

MEF Üniversitesi lisans programlarında eğitim-öğretim dili İngilizcedir. MEF Üniversitesinin kabul ettiği dış sınavlardan birini belgeleyemeyen her lisans programı öğrencisi MEF Üniversitesi İngilizce Sınavlarına girmekle yükümlüdür.

İngilizce sınavları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Sosyal Medya