ÖSYS 2018 ile Yerleşen Öğrencilerimize Duyuru

Elektronik Kayıt ile İlgili Bilgilendirme
Tam burslu öğrenciler doğrudan, indirimli öğrenciler ise eğitim ücretlerini yatırıp sistemden Ödeme Onayı aldıktan sonra, www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden elektronik kayıtlarını tamamlayabilirler. Kayıt günlerinde Üniversite kampüsümüzde yaşanabilecek yoğunluk da göz önünde bulundurularak, 3-5 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden elektronik kayıt yapılması tavsiye edilmektedir.
Elektronik kayıt rehberi için tıklayınız.

Programlara Göre Kayıt Tarih ve Saatleri
3 Eylül 2018, Pazartesi Eğitim Fakültesi
İlköğretim Matematik Öğretmenliği 09:30-10:00
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 10:00-11:00
İngilizce Öğretmenliği 11:00-12:00
Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
Mimarlık 13:00-15:00
İç Mimarlık 15:00-16:00
4 Eylül 2018, Salı İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Ekonomi 10:00-11:00
İşletme 11:00-12:00
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 13:00-14:00
Psikoloji 14:00-16:00
5 Eylül 2018, Çarşamba Hukuk Fakültesi 09:00-14:00
6 Eylül 2018, Perşembe Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği 09:00-10:00
Elektrik Elektronik Mühendisliği 10:00-11:00
Endüstri Mühendisliği 11:00-13:00
İnşaat Mühendisliği 14:00-15:30
Makine Mühendisliği 15:30-16:30

Kayıt için Gerekli Belgeler:
1. ÖSYS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı yeterlidir.)
2. Lise diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
3. Nüfus cüzdanının fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için gerekmektedir.)
4. 2 adet 4,5 x 6 cm boyutlu vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların son altı ayda çekilmiş ve kişiyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olması gerekmektedir.)
5. Askerlik Durum Belgesi (1996 ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için gereklidir.)
6. Kan grubu belgesi
7. Öğrenim ücretinin (veya peşinatın) ödendiğine dair dekont (Tam burslu öğrenciler hariç)

Kayıt Yeri:
MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü
Ayazağa Cad. No: 4 Maslak - Sarıyer - İstanbul

Not: Kayıt günleri boyunca Maslak Ayazağa Metro İstasyonu Eski Büyükdere Cad. çıkışından saat 08:30 itibarıyla yarım saat arayla ring servisi yapılacaktır.

MEF Üniversitesi - Acer Chromebook İşbirliği hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Ödeme Bilgileri
Eğitim öğretim ücretlerini ve ödeme seçeneklerini http://students.mef.edu.tr/tr/egitim-ogretim-ucretleri adresinden öğrenebilirsiniz.

Kayıt günü kampüsümüzde kurulacak mobil şubenin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak;
  • EFT/Havale yapacak öğrencilerimizin kampüse gelmeden önce en yakın Yapı Kredi şubesinden veya İnternet Bankacılığı üzerinden,
  • Kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeme yapacak öğrencilerin SIS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden,
ödemelerini yaparak kampüsümüze gelmelerini öneririz.

Yurtlar
Üniversitemize ait bir yurt bulunmamaktadır. Önerdiğimiz yurtlar için Yurtlar sayfamızı inceleyebilirsiniz. Önerdiğimiz yurtlar hakkında detaylı bilgi almak için dogangonulg@mef.edu.tr veya 0212 395 3685 iletişim bilgileri aracılığı ile Yurtlar Koordinatörümüz Gökez Doğangönül'e ulaşabilirsiniz.

MEF Üniversitesi lisans programlarında eğitim-öğretim dili İngilizcedir. MEF Üniversitesinin kabul ettiği dış sınavlardan birini belgeleyemeyen her lisans programı öğrencisi MEF Üniversitesi İngilizce Sınavlarına girmekle yükümlüdür.

İngilizce sınavları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Çağrı Merkezi:
0212 395 3695